Hale Metalice

__________________________________

Portofoliu
(dati click pe titlul lucrarii pentru imagini)

Mercedes Benz Constanta
Mercedes Benz Bacau
Fabrica de Panouri Paltinoasa
Depozit Radauti
Hala Suceava
Fiat Botosani
Glisando Roman
Hala Miercurea Ciuc
Structura metalica Mall Cluj
_________________________________

Vom fi partenerul tau prin proiectare si furnizare de sisteme de prefabricate functionale si bine adaptate, in conformitate cu necesitatile si cerintele prezente si viitoare.


Sistemele noastre de constructie te vor ajuta sa reduci costul total al unei hale metalice si sa minimalizezi viitoarele cheltuieli de intretinete. Rezultatul va fi un produs de inalta calitate care iti va satisface cerintele pe o perioada indelungata. Dimensiunile flexibile, sistemele variate de ferestre pentru utilizarea luminii naturale, diferite alternative de usi industriale, mezanine pentru mai mult spatiu, poduri rulante etc. sunt cateva dintre avantajele suplimentare ale sistemului nostru flexibil de constructie de hale pe structura metalica.


Constructia noastra pe structura metalica are le baza calitatea componentelor adaptate complet conceptului de costructie propriu. Sistemul nostru si componentele intrebuintate sunt dezvoltate constant, garantand solutii flexibile, produse de inalta calitate si livrari la timp. Noi dezvoltam solutii complete pentru nevoile dumneavoastra.

Structurile metalice de otel in combinatie cu o game variata de inchideri pentru acoperis si perete creeaza posibilitatea ca dumneavoastra, clientul nostru, sa influentati functionalitatea, arhitectura si economia in proiectul planificat.


Optiunea cu sau fara izolatie va apartine.

Contactati PROTEUS

Inapoi la Cuprins